PRVACI U OMOLJICI DOBILI BESPLATNE UDŽBENIKE
OD MONE

Svi đaci prvaci Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Omoljici dobili su besplatne komplete udžbenika Fondacije Alek Kavčić zahvaljujući donaciji Modne kuće MONA. 

U ovoj školi, zahvaljujući dobroj saradnji roditelja đaka i prosvetnih radnika udžbenici Fondacije Alek Kavčić koriste se i u ostalim razredima.

Direktor OŠ „Dositej Obradović“ Vladimir Ristić izjavio je da je jedan od pokazatelja kvaliteta udžbenika Fondacije i uspeh đaka ove škole na završnim ispitima, na kojima su ostvareni najbolji rezultati.

– Nadam se da će i druge škole u Srbiji slediti naš primer kojim se značajno rasterećuje budžet roditelja, a ne umanjuje kvalitet nastave – rekao je Ristić.

U školi je priređena ceremonija prijema đaka prvaka, a na prigodnoj svečanosti učenicima je udžbenike podelila predstavnica Modne kuće MONA Anđelka Sladić.

 

Fondacija Alek Kavčić za sve učenike u Srbiji nudi besplatne udžbenike u digitalnom obliku koji su dostupni putem internet sajta BESPLATNA BIBLIOTEKA. Fondacija nudi i štampana izdanja koja su dostupna po minimalnoj ceni štampe. Svi udžbenici Fondacije imaju rešenja Ministarstva prosvete Republike Srbije za upotrebu u nastavi.

© 2023 Fondacija Alek Kavčić – Sva prava zadržana