"МАЛИ ПРИНЦ" ЗАДИВИО МАЛИШАНЕ

У позоришту Театријум, у суботу 1. јула, деца су уживала у представи „Мали принц“.

Представу по роману Антоана де Сент Егзиперија режирао је Лука Потпарић, а главне улоге, осим Луке,  играју Анастасија Стошић, Ђорђе Велимировић, Јован Јевтић и Марко Чупић.

Овогодишњу сезону позоришта „Театријум“ отворили су глумац Тихомир Тика Станић и професор Александар Кавчић, оснивач „Фондације Алек Кавчић“.

Деца и њихови родитељи уживали су у представи која је одржана у предивном амбијенту дворишта Капетан Мишиног здања, у Улици Вука Караџића 1.

То је прва дечија представа од бројних које ће бити одржане током овог лета, сваког викенда од 11 часова. Већ у недељу, 2. јула, мали гледаоци могу да погледају представу „Колико зрнаца до шаха?“

Сви посетиоци дечијих представа добијају и посебне флајере на којима ће моћи да нацртају део из представе коју су гледали. Такође, ту су и питања о представи на која ће моћи да одговоре и тако родитељима пренесу своје утиске.

Све дечије представе су бесплатне и обезбедила их је „Фондација Алек Кавчић“ у сарадњи са позориштем „Театријум“ глумца Тихомира Тике Станића.

Осим представа за децу, до краја августа, у дворишту Капетан Мишиног здања, свако вече се одржавају представе за одрасле, са почетком у 21 час.
Цео репертоар овог летњег позоришта можете погледати ОВДЕ.

 

© 2024 Фондација Алек Кавчић – Сва права задржана