"MALI PRINC" ZADIVIO MALIŠANE

U pozorištu Teatrijum, u subotu 1. jula, deca su uživala u predstavi „Mali princ“.

Predstavu po romanu Antoana de Sent Egziperija režirao je Luka Potparić, a glavne uloge, osim Luke,  igraju Anastasija Stošić, Đorđe Velimirović, Jovan Jevtić i Marko Čupić.

Ovogodišnju sezonu pozorišta „Teatrijum“ otvorili su glumac Tihomir Tika Stanić i profesor Aleksandar Kavčić, osnivač „Fondacije Alek Kavčić“.

Deca i njihovi roditelji uživali su u predstavi koja je održana u predivnom ambijentu dvorišta Kapetan Mišinog zdanja, u Ulici Vuka Karadžića 1.

To je prva dečija predstava od brojnih koje će biti održane tokom ovog leta, svakog vikenda od 11 časova. Već u nedelju, 2. jula, mali gledaoci mogu da pogledaju predstavu „Koliko zrnaca do šaha?“

Svi posetioci dečijih predstava dobijaju i posebne flajere na kojima će moći da nacrtaju deo iz predstave koju su gledali. Takođe, tu su i pitanja o predstavi na koja će moći da odgovore i tako roditeljima prenesu svoje utiske.

Sve dečije predstave su besplatne i obezbedila ih je „Fondacija Alek Kavčić“ u saradnji sa pozorištem „Teatrijum“ glumca Tihomira Tike Stanića.

Osim predstava za decu, do kraja avgusta, u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, svako veče se održavaju predstave za odrasle, sa početkom u 21 čas.
Ceo repertoar ovog letnjeg pozorišta možete pogledati OVDE.

 

© 2023 Fondacija Alek Kavčić – Sva prava zadržana