21 НОВИ УЏБЕНИК
ФОНДАЦИЈЕ „АЛЕК КАВЧИЋ”
Ilustracija21

Захваљујући вредним ауторима, као и сарадњи са „Фондацијом Алек Кавчић“, издавачке куће „Нова школа“ и „АрхиКњига“ припремиле су 21 нови уџбеник за основну школу. Сви ови наслови добили су решења Министарства просвете за употребу у настави, а већ сада их можете прелистати и користити на сајту www.besplatnabiblioteka.com.
Међу одобреним уџбеницима налази се велики број наслова намењених за 2. и 6. разред основне школе, чији се реизбор очекује, а који ће се наћи у употреби у школама од септембра 2024. године.
Комплет за српски језик за 6. разред састоји се од читанке, граматике и радне свеске уз читанку и граматику. Уџбеник „Математика 6“, чији је један од аутора и професор Александар Кавчић, састоји се из уџбеника и збирке задатака. Ту су је и уџбеник историје за 6. разред наставника историје Владимира Церовца, као и нови уџбеници из географије и биологије за 6. разред. Одобрење су добила и два уџбеника из руског језика са радним свескама, за 5. и за 6. разред ОШ.
Ту су и нови уџбеници за ликовну културу за 4. и 5. разред, али и уџбеници за музичку културу, за 2, 3. и 6. разред. На ове уџбенике смо у Фондацији посебно поносни јер су рађени у сарадњи са ученицима Школе за музичке таленте из Ћуприје.
На сајту бесплатна библиотека можете прелистати и најновије уџбенике из биологије и хемије за 8. разред.
Погледајте ове уџбенике и упознајте се са свим дивним ауторима који су својим стучним и несебичним радом омогућили да знање ђацима буде доступно бесплатно, јер знање је важно!

© 2024 Фондација Алек Кавчић – Сва права задржана